Möjligheternas Oskarshamn

Möjligheternas Oskarshamn

torsdag 10 april 2014

Möjligheternas Oskarshamn – I love Oskarshamn

Vi alla som bor i Oskarshamn har en stor utmaning framför oss – NOLLTOLERANS för nedskräpning i vår kommun. Detta är ett femårigt projekt som kräver att vi alla tillsammans i Oskarshamn antar utmaningen att nå nolltolerans när det gäller nedskräpning i syfte att nå ett trivsamt och rent Oskarshamn och att det skall vara en attraktiv kommun.

Oskarshamns kommun lägger årligen 1 – 2 miljoner kronor på nedskräpning och klotter – tänk vad mycket trevligt och roligt som vi kan göra för dessa pengar istället. Siffran för skadegörelse och klotter är betydligt högre då det drabbar så många flera fastighetsägare och andra.
Socialdemokraterna har tagit initiativet att starta projektet ” I love Oskarshamn” i syfte att få ett engagemang och att alla i vår kommun känner ett ansvar.

Projektet är femårigt.
Lyckas vi med vårt projekt så kommer vi att spara pengar i den kommunala budgeten som vi
kan använda till något som är till nytta och glädje för alla våra kommuninvånare.

Tekniska förvaltningen kommer nu också att påbörja arbetet med ett utegym i vår stadspark,
detta är att få en levande stadspark där så många som möjligt av våra kommuninvånare ska vistas och trivas. Vår stadspark är en skatt som finns mitt i centrum och tillgänglig för alla.
Vår förhoppning är att vi under slutet av maj kan inviga vårt gym.

Jag som tekniska nämndens ordförande hoppas att Ni alla som bor i Oskarshamn vill vara med och anta utmaningen i nolltolerans och att vi tillsammans ska lyckas med projektet "I love
Oskarshamn".



Yvonne Bergvall

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar